tapas

Bar Bodega Tio Pepe – Tapasbar Nijmegen

By in Bar on 10 juni 2015

knipsel 6

Knipsel 2

Knipsel 5

Knipsel 3

Knipsel 4

Bar Bodega Tio Pepe is de enige echte Spaanse tapasbar in Nijmegen! Bij ons geniet u van de lekkerste tapas en waant u zich in een echt Spaanse sfeer. Wij serveren authentiek Spaanse tapas die u nergens in Nijmegen zult aantreffen. Gezellig met vrienden of vriendinnen een avondje uit? Dan moet u Tio Pepe beslist eens gezien hebben. Onze keuken is dagelijks geopend van 17.00 tot 20:00 uur. Onbeperkt tapas eten voor € 19,50 graag wel even reserveren minimaal 3 dagen van te voren vanaf 10 personen op  024 – 3221222.

Natuurlijk heeft u na het eten nog geen zin om naar huis toe te gaan… Na het eten gaat de muziek wat harder, en kan het zomaar een groot feest worden in Tio Pepe. Spaanse nummers van toen en nu, gemengd met top 40 muziek wisselen elkaar af; kortom, voor ieder wat wils! en natuurlijk staan wij open voor uw verzoekjes…

Tevens zijn wij de thuisbasis van enkele studenten disputen in Nijmegen. Zij zorgen ervoor dat het ook in de late uurtjes altijd een feest is in Tio Pepe. Natuurlijk beschikken wij ook over een mooie bodega (benedenzaal), die voor feesten, vergaderingen of borrels te huur is. Informeert u naar onze aantrekkelijke huurcondities!

Bent u benieuwd naar het Tio Pepe-gevoel of heeft u vragen? Kom gerust een keertje langs aan de Bloemerstraat of neem contact met ons op via de website.

Graag tot ziens bij Tio Pepe!

Informeer naar de mogelijkheden op info(at)tio-pepe.nl of bel naar 024 – 3221222

Comments are closed.